Obuka kandidata za računovodstvene profesije

Komisija za računovodstvo i reviziju BiH dala je suglasnost Sveučilištu/Univerzitetu 'VITEZ' Vitez za vršenje pripremne nasatve /obuke kandidata za stjecanje profesionalnih zvanja u ručunovodstvenoj profesiji. Obuka se vrši za sve predmete i za sve razine zvanja za isptini rok u svibnju i studenom 2015. Način stjecanja zvanja, uvjeti i ostale informacije dostupne su na stranicama Saveza računovođa, revizora i financijskih djelatnika F BIH i/ili Saveza računovođai revizora RS.

Sveučilište/Univerzitet 'VITEZ' poziva sve zainteresirane kandidate da se jave voditeljici Centra za cjeloživotno učenje Amri Kraksner. Prijave slati , najkasnije do 10.4.2015.g., na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili 030 509 751 i 061 302 866.

Predviđene teme bi držali sljedeći profesori

  •           Prof dr Jusuf Kumalić 
  •           Prof dr Kadrija Hodžić 
  •           Prof dr Božo Vukoj 
  •           Prof dr Lazo Roljić 
  •           Prof dr Rifet Đogić 
  •           Prof dr Bogdana Vujnović-Gligorić 
  •           Doc dr Ramiz Kikanović 
  •           Doc dr Emir Sudžuka

Sve teme neophodne za pripremu polaganja ispita drže u skladu sa nastvanim planom i programom za sticanje profesionalnih zvanja propisanih od strane Saveza računovođa i revizora. Koristiti se preporučena literatura.

Sa svim prijavljenim kandidatima će biti obavljen konsultativni razgovor u kojem će kandidati dobiti sve potrebne informacije o vremenu izvođenja obuke, sadržaju programa, preporučenoj literaturi, mentorstvu i svim drugim pitanjima koja budu neophodna za uspješnu pripremu ispita.

Nakon završene obuke kandidatima će biti izdati uvjerenje o broju časova koje su pohađali kao i o programu pružene obuke.

Pretplatite se

Prijavite se na naše obavijesti i budite informisani o dešavanjima.

Kontaktirajte nas

Za vaše upite i dodatne informacije stojimo uvijek na raspolaganju.

  • Tel: +387 (0) 30 509 750

Povežimo se

Pratite nas na društvenim mrežama.

google play logo 

Brojevi žiro-računa Sveučilišta/Univerziteta „Vitez“

Raiffeisen banka             1610550012090015
Sparkasse                       1990520076949321
PRO Credit banka            1941111768000176

Vi ste ovdje: Početna Obuka kandidatima iz računovodstvene profesije