Na Sveučilištu „VITEZ“ održan Svečani sat u povodu početka akademske 2017/2018.godine

U amfiteatru Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ u subotu, 7. listopada, održan je Svečani sat u povodu početka akademske 2017/2018.godine. Novoupisani studenti su se upoznali s načinom studija, rasporedom nastave i vježbi, bodovanjem i ocjenjivanjem te sa svim ostalim pojedinostima vezanim za njihovo studiranje. Svecani sat2017

Riječi dobrodošlice uputili su im rektor, prof.dr. Mirko Puljić, dekanica Fakulteta zdravstvenih studija, prof.dr. Amra Macić Džanković, dekan Fakulteta informacijskih tehnologija prof.dr. Lazo Roljić, a kratko se obratio i pomoćnik ministrice obrazovanja KSB Zoran Matošević.

„Sa svoje pozicije mogu reći kako je ovo jedno od vrhunskih sveučilišta u BiH gdje, zahvaljujući kvaliteti profesora, možete dobiti i usvajati vrhunska znanja“, poručio je Matošević, dodajući kako u prilog tome govori i podatak da su mnogobrojni završeni studenti ovoga Sveučilišta zaposlenje pronašli u mnogim europskim zemljama.

“Ovo Sveučilište je akreditirano, vaša diploma vrijedi u Europi i svijetu i nadam se da ste izabrali studij nakon čijeg završetka možete ići na tržište rada, zaposliti se i ostvariti svoje životne ciljeve“, kazao je pomoćnik ministrice obrazovanja Zoran Matošević poželjevši brucošima uspješno studiranje.

Čestitke na izboru studija na jednom od četiriju fakulteta Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“, uputio je i rektor, prof.dr. Mirko Puljić, koji je u osobno i u ime ove visokoškolske institucije obećao optimalne uvjete studiranja. „Napravili ste dobar izbor, jer svaki od naših fakulteta ima dobru perspektivu te vam želim uspjeh na smjerovima koje ste izabrali“, kazao je rektor dodajući kako će se obrazovni proces odvijati prema suvremenim i moderniziranim nastavnim planovima i programima u kojima će se, uz teorijski okvir, potrebna pažnja posvetiti i praksi koja će studente približiti onome što ih očekuje u izgradnji profesionalne karijere.

„Volja je vrlina jakih, a želja vrlina slabih. Prepustite se volji i moći ćete ostvariti cilj koji ste si postavili“, uz ostalo je poručio rektor na prigodnoj svečanosti u povodu početka akademske 2017/2018.godine na Fakultetu zdravstvenih studija, Fakultetu informacijskih tehnologija, Fakultetu pravnih nauka i Fakultetu poslovne ekonomije Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“.

Studente je na koncu svečanosti prigodno pozdravio i predsjednik Studentskog parlamenta Marko Lovrinović, student V.godine Fakulteta pravnih nauka, čestitajući im na upisu na fakultete Sveučilišta „VITEZ“ na kojima će, kako je naglasio, usvojiti znanje i steći vještine koje će im otvoriti put ka realizaciji profesionalnih ciljeva.

Pretplatite se

Prijavite se na naše obavijesti i budite informisani o dešavanjima.

Kontaktirajte nas

Za vaše upite i dodatne informacije stojimo uvijek na raspolaganju.

  • Tel: +387 (0) 30 509 750

Povežimo se

Pratite nas na društvenim mrežama.

google play logo 

Brojevi žiro-računa Sveučilišta/Univerziteta „Vitez“

Raiffeisen banka             1610550012090015
Sparkasse                       1990520076949321
PRO Credit banka            1941111768000176

Vi ste ovdje: Početna Novosti i dešavanja Na Sveučilištu „VITEZ“ održan Svečani sat u povodu početka akademske 2017/2018.godine