Studenti prava putuju u Srbiju na Regionalno natjecanje u simulaciji sudnice

Od 22. do 23. svibnja studenti prava Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ na Kopaoniku će, u organizaciji Internacionalnog univerziteta Novi Pazar, sudjelovati na Regionalnom natjecanju u simulaciji sudnice. Pobjednička ekipa 2016Sveučilište Vitez

Naši studenti, koji su 2016.g. osvojili prvo mjesto na natjecanju u Travniku, ove godine će se predstaviti simulacijom sudnice u slučaju iz oblasti krivično-procesnog prava, a održat će se i natjecanja iz oblasti obiteljskog, nasljednog, radnog i obligacionog prava.

Sveučilište „VITEZ“ predstavljat će studenti od prve do četvrte godine Fakulteta pravnih nauka Brkić Elharuna, Buhić Dajana, Džaferović Ajna, Dautović Elma, Durmić Segmedina, Ćorić Semira, Grubešić Marko, Jusić Ramo, Jusufbegović Mirza, Karadža Dino, Rajkov Maja i Lehić Merhunisa u pratnji višeg asistenta, mr.Adnana Pirića, mentora pobjedničke ekipe s natjecanja prošle godine u Travniku te višeg asistenta, mr. Mirze Čauševića.

„Natjecanje se održava s ciljem unapređenja kliničko-pravnog obrazovanja na pravnim fakultetima i nastavka dosadašnje uspješne suradnje te stvaranja povoljnog ambijenta i druženja studenata prava iz regije“, navodi se u pozivu za sudjelovanje na spomenutom natjecanju, upućenog s Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru.

Pobjednička ekipa 2016Sveučilište Vitez

Pretplatite se

Prijavite se na naše obavijesti i budite informisani o dešavanjima.

Kontaktirajte nas

Za vaše upite i dodatne informacije stojimo uvijek na raspolaganju.

  • Tel: +387 (0) 30 509 750

Povežimo se

Pratite nas na društvenim mrežama.

google play logo 

Brojevi žiro-računa Sveučilišta/Univerziteta „Vitez“

Raiffeisen banka             1610550012090015
Sparkasse                       1990520076949321
PRO Credit banka            1941111768000176

Vi ste ovdje: Početna Novosti i dešavanja Studenti prava putuju u Srbiju na Regionalno natjecanje u simulaciji sudnice