Obilježen Dan otvorenih vrata Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ u Travniku

„Stalni rad na jačanju nastavno-znanstvenog procesa odlika je Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ i u akademskoj 2016/2017. godini.DSC 0081

Kvalitetan nastavni proces i profesori jednako je kvalitetnom obrazovanju studenata, koji se nakon školovanja na Sveučilištu „VITEZ“ mogu uhvatiti u koštac sa složenim izazovima tržišta rada. Tome u prilog govori i podatak da smo među prvim visokoškolskim ustanovama koja je stekla međunarodnu akreditaciju“, naglasio je prorektor za nastavu i studentska pitanja, prof. dr. Kadrija Hodžić obraćajući se novinarima u ulozi domaćina pri susretu s predstavnicima medija u povodu Dana Sveučilišta „VITEZ“.

Dodao je kako je u svezi s usklađivanjem s potrebama tržišta rada,u prošloj godini inoviran program I. i II. ciklusa studija, a najavio je i rad na trećem ciklusu.

„U iščekivanju skorog izlaska BiH na međunarodno tržište rada, na poslijediplomskom studiju uveden je smjer Međunarodno poslovanje, iz razloga što se kandidatskim statusom za ulazak naše zemlje u Europsku uniju otvara jedan drukčiji set odnosa i umnogome će promijeniti način funkcioniranja s drugim zemljama“, dodao je prof. Kadrija Hodžić.

Svoju društvenu odgovornost Sveučilište „VITEZ“ potvrđuje i organiziranjem brojnih besplatnih radionica iz oblasti informatike i ekonomije, tečajeva stranih jezika, seminara, a podsjetimo i na otvaranje prvog START IT centra u KSB, u kojem mlade, nezaposlene osobe mogu iskazati svoju kreativnost i pokazati znanje i vještine koje su stekli tijekom školovanja.

U povodu Dana Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ organiziran je i Dan otvorenih vrata. Tom prilikom su učenici završnih razreda srednjih škola dobili sve potrebne informacije o upisu, nastavnom planu i programu te uvjetima studiranja na našim fakultetima (Pravnih nauka, Poslovne ekonomije, Informacijskih tehnologija i Zdravstvenih studija).

Istodobno, svi učenici koji su iskazali interes i predbilježili se za nastavak obrazovanja na jednom od naših fakulteta dobili su 10% popusta na cijenu školarine.

Pretplatite se

Prijavite se na naše obavijesti i budite informisani o dešavanjima.

Kontaktirajte nas

Za vaše upite i dodatne informacije stojimo uvijek na raspolaganju.

  • Tel: +387 (0) 30 509 750

Povežimo se

Pratite nas na društvenim mrežama.

google play logo 

Brojevi žiro-računa Sveučilišta/Univerziteta „Vitez“

Raiffeisen banka             1610550012090015
Sparkasse                       1990520076949321
PRO Credit banka            1941111768000176

Vi ste ovdje: Početna Novosti i dešavanja Obilježen Dan otvorenih vrata Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ u Travniku