Poziv studentima za angažman u Klubu mladih poduzetnika

Fakultet poslovne ekonomije i Centar za razvoj poduzetništva Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ osnivaju Klub mladih poduzetnika.P3180008

Cilj osnivanja Kluba je ohrabriti studente da pokrenu vlastiti biznis ili da stečenim znanjima i vještinama budu pokretači rješavanja problema u poduzećima u kojima će raditi.

     Rad Kluba će se odvijati putem predavanja profesora na određene teme iz poduzetništva, radionica, posjeta poduzetnika, kao i putem posjeta poduzećima, poslovnim inkubatorima i drugim organizacijama i institucijama. Na kraju akademske godine će biti organizirano i takmičenje za najbolji poslovni plan.

     Članovi Kluba će imati mogućnost plaćenog sudjelovanja u radu Centra za razvoj poduzetništva kao i učešća na projektima Sveučilišta.

     Molimo sve zainteresirane studente da popunjenu prijavu, koja se nalazi u prilogu, pošalju na E-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 20.10.2017.godine.

Prijava  

Newsletter

Complete the form below, and we'll send you an e-mail every now and again with all the latest news.

Contact Us

Contact us for more information.

  • Tel: +387 (0) 30 509 750

Let's Connect

We're on Social Networks. Follow us & get in touch.

You are here: Početna Novosti i dešavanja Poziv studentima za angažman u Klubu mladih poduzetnika